Hur man tar sig över dejtinghindret efter en skilsmässa

Hur man tar sig över dejtinghindret efter en skilsmässa

Vissa personer börjar dejta så fort de har separerat med sin partner, medan andra tar åratal på sig efter att skilsmässan är ett faktum, innan de börjar dejta igen och bestämmer sig för att träffa en ny person. Det finns inga regler kring när man ska börja dejta igen efter en separation, det handlar helt enkelt bara om när just du är redo att hoppa upp på hästen igen. Vissa kommer att rusa iväg på en gång och börja dejta nästan vem som helst, det handlar om vilken typ av person du är. Problemet med att göra så är att det ofta resulterar i att du blir desillusionerad och det kan få dig skjuta upp dejtandet en lång tid framöver! Även om det inte finns någon sådan regel så är det bättre att dejta sakta och säkert efter en separation. Se till att inte överbelasta dig själv med dejter veckans alla kvällar, då det kan vara förvirrande för att inte nämna utmattande

Read More
Hur du spenderar din första Nyårsafton utan dina barn

Hur du spenderar din första Nyårsafton utan dina barn

Oavsett hur du ser på det, är en skilsmässa väldigt stressigt och ibland, kan det kännas krossande speciellt för barnen som är inblandade. Under Nyårsafton, kan det vara en stor börda att komma över. Låt Next Love ge dig några tips. Det första du ska komma ihåg är att du är inte ensam. Med 50% av äktenskapen som slutar i skilsmässa finns det miljoner människor, precis som du, som är på väg att inleda Nyårsafton utan sina barn. När du funderar på det, så hjälper det och även om det inte reparerar situationen, är det ändå skönt att veta att du inte är den enda personen som får den där känslan i magen när du tänker på Nyårsafton.

Read More
Monogami – Är det verkligen bra för oss?

Monogami – Är det verkligen bra för oss?

Förra året gjorde The New York Times krönikören Ross Douthat en järv förutsägelse om äktenskapets framtid i USA. Han antydde att med takten som Amerikas acceptans med öppna förhållanden ökar kan polygama äktenskap mycket väl bli lagliga år 2040.

Read More
Dejting efter skilsmässa - Att göra & inte göra

Dejting efter skilsmässa - Att göra & inte göra

Det finns ingen tvekan om att dejta efter en skilsmässa kan vara skrämmande. Det är bara att inse, du trodde förmodligen aldrig att du skulle vara tillbaka i dejtingsvängen, men livet blir inte alltid som planerat och att skiljas är en av dessa svängda kurvar som bevisar den teorin.

Read More

Kom igång med NextLove

De flesta har inte sin partner hela livet ut. De är mer och mer vanligt att man av olika anledningar byter partner en eller flera gånger.

Read More