Hantering av avslag vid dejting online

I varje situation, är avvisande mycket nedslående men kom ihåg att det spelar en viktig roll i livet och ingen går igenom livet utan att uppleva det. Det är mest upprörande när avslag gäller ett förhållande, men det är klokt att komma ihåg att tills du hittar det rätta förhållandet, är det naturligt att det finns tillfällen då du känner dig avvisad av någon annan.

Det är mycket viktigt att fokusera på hur du handskas med avslag snarare än att använda det som en känsla som förstör ditt självförtroende och det är skillnaden! Om du har fått avslag på nätet finns det många saker du kan göra för att komma tillbaka på rätt spår och börja med dejting igen. Det är lätt att säga ta det med en klackspark - men de som är framgångsrika med onlinedejting tar det verkligen med en klackspark! Så gå upp, damma av dig själv och börja om igen med Next Loves tips.

1 Det är normalt att känna sig sårad

Det är helt normalt att känna sig sårad och upprörd och ibland kan det faktiskt kännas som om du har en fysisk smärta. Ge dig själv tid att komma över ditt avslag men tillåt inte dig själv att älta över känslan att vara olycklig i flera månader! Du måste ge dig själv en tidsgräns och gör ditt bästa för att få tillbaka dig själv på nätet för att träffa nya människor. Det tar bara några e-postmeddelanden i inkorgen från likasinnade för att återställa lite självförtroende. Hoppa i vattnet och börja titta på profilerna på Next Love. Förr eller senare kommer någon att väcka ditt intresse och innan du vet ordet av kommer du att starta en konversation. Ofta är det tanken på att hoppa upp på sadeln igen som är skrämmande men när du har kommit förbi det - kommer du att vara tillbaka i dejtingspelet på nolltid. Påminn dig själv att smärtan kommer att försvinna. Talesättet Tiden läker alla sår är väldigt sant så fortsätt säga det till dig själv varje gång du känner ett hugg av smärtsamt avslag.

fokusera på dina kära

2 Fokusera på dina nära och kära

Om du har blivit nekad av någon som du hade känslor för eller som du verkligen trodde att du kan utveckla känslor för, vänd dig till dem som älskar dig för att få tröst. Det är också en bra idé att fokusera på deras behov eftersom detta hjälper dig att glömma känslan av att bli avvisad och hjälper dig att minnas att du är önskad och behövd av andra.

3 Tappa inte självförtroendet!

Ja det är lätt att säga men försök och fokusera på dina positiva egenskaper. Avslag är vanligtvis inte personligt - de kan mycket väl kännas som det, men när man bryter ner det handlar det inte om dig, utan det handlar om er två i kombination. Tänk på den andra personens brister, är du säker på att de var perfekta för dig? Var riktigt ärlig mot dig själv och du kommer vara tvungen att se att det fanns saker du inte var säker på eller kanske inte ens gillar! Kanske de var lata, kanske de var själviska eller aggressiva - kanske ni var tillsammans för att du inte ville vara ensam? Lista alla minus, det blir några - kanske massor!

4 Sondera terrängen!

Nöj dig inte med en person tills du är helt säker på att personen är rätt för dig. Dejta några personer samtidigt och ha lite kul och njut av att vara på banan. På så sätt om någon nekar dig, tänk bara för dig själv “Och?” Du har en annan dejt i väskan nästa vecka!

5 Fortsätt vidare

Att bestämma dig för att inte fortsätta med dejting efter avslag kommer inte att göra dig gott alls. Kom ihåg att de människor som faktiskt träffar sin själsfrände också har gått genom avvisande, men de fortsatte vidare. Om du verkligen vill att det ska hända - kommer det att hända så ge inte upp. Vissa människor går tillbaka raka vägen till nätet och inom några dagar är de ute, uppklädda, ser bra ut och träffar någon ny. Denna person kan vara du. Så gå och köp en ny outfit, fixa håret och sätt på din makeup, det finns tusentals snygga män och vackra kvinnor, alla desperata att träffa dig på Next Love, så missa inte möjligheten.