Hur du börjar dejta igen efter skilsmässa

Det är möjligt att du som miljontals andra frånskilda över hela världen svor att du aldrig skulle dejta igen efter din skilsmässa - men som allt annat, läker tiden så småningom, åtminstone dom flesta av såren!

Du är redo att dejta och även om du läser detta och tänker att det inte kommer att hända med dig, det kommer - en dag.

Det finns ingen tvekan om att saker och ting har förändrats. Det finns så många olika vägar att prova när det kommer till dejting och med uppkomsten av teknik kan du dejta efter skilsmässa genom att klicka på en knapp, till exempel när du använder Next Love. Om du inte är bekant med modern dejting, är det dags att gå med i programmet och komma ombord! Låt Next Love ge dig våra bästa tips på att komma tillbaka till dejting efter din skilsmässa !

1. Kom ihåg varför du är fantastisk

Innan du börjar dejta igen efter din skilsmässa, kom ihåg att ta tid att hitta dig själv igen. Kom ihåg vad som är bra om dig och varför folk älskar dig. Om du vet varför du är ett kap, kommer du att vara mer selektiv när du börjar dejta. Respektera dig själv och andra människor kommer också att göra det. Detta är också viktigt för att veta vem som är en bra matchning för dig. Du gjorde inte det rätt första gången, OK, vad händer nu? Vem är du nu och vilka är dina behov och drömmar?

2. Ge dig själv en make-over

Har du förändrats sedan din skilsmässa? Om du inte har ändrat din garderob på tio år och du fortfarande bär håret på samma sätt som du gjorde på högskolan är det dags att återskapa dig själv! Gå ut och köp dig några fantastiska nya kläder som verkligen framhäver din figur, eller kroppsform om du är man. Varför inte skaffa en ny frisyr? Poängen här är att göra vad som får dig att må bra på insidan. Det kommer att återspegla sig på utsidan också. Hur vill du se ut? Dejting efter skilsmässa kan vara ett bra motiv att återskapa dig själv!

3. Har du varit ute sen din skilsmässa? Gå ut

Din nästa partner kommer inte att plötsligt dyka upp vid din dörr om inte din brevbärare är singel och du gillar hans utseende, så du behöver gå ut och se dig omkring. Ring upp några av dina vänner och gå ut tillsammans - det finns en säkerhet i folksamlingar när du just har börjat gå ut igen. Titta in lokala klubbar som bokklubbar, filmklubbar eller prova något nytt! Du kan lära dig att spela tennis, ta upp golfen, engagera dig i kortspel, alla dessa är mycket sällskapliga aktiviteter och ökar dina intressen också så att du är tvungen att ha roligt.

igen efter skilsmässa

4. Ge onlinedejting en chans

Liksom att gå ut, borde du gå ut på nätet! Använd dina onlinekontakter och gå med i lokala sociala mediegrupper, leta upp gamla vänner och se vad dom håller på med, du behöver hitta andra i samma situation som du. Gå med i en dejtingsajt, men se till att den är anpassad efter dina behov. Next Love är idealiskt eftersom det riktar sig till människor precis som du, frånskilda eller som har befunnit sig i en väldigt lång relation och letar efter en ny kärlek. Skapa en realistisk profil när du har haft din make-over, ta några bra bilder och ta steget! Det kommer inte att dröja länge innan din inkorg är full av spännande dejtingerbjudanden!

5. Sätt regler för din framtida erfarenhet av dejting efter skilsmässa

Det är viktigt att veta att du sätter reglerna. Du känner dig själv vid det här laget, kanske lite, så försök att fastställa vad du vill ha ut av din nya erfarenhet av dejting efter skilsmässa. När du har en klar bild av om du letar efter ett seriöst förhållande, ett tillfälligt förhållande eller några oskyldiga chattar online kanske? - då blir det mycket lättare att hitta en partner med samma motiv.

6. Spela inte spel

Även om du sätter reglerna - kan vi kanske hjälpa dig att komma igång med några tydliga punkter. Om inte du BARA vill dejta efter din skilsmässa. Var rak och spela inte spel med potentiella partners. Du kommer inte vilja ha någon som spelar spel med dig och det kommer att ge dig ett dåligt rykte. Om du tror att du har träffat någon som leker med dig - gå vidare. Vara uppriktig med människor, ljug inte och mest av allt, var dig själv.

7. Undvik att prata om ditt ex

Alltför ofta spenderar frånskilda sina dejterkvällar med att prata om vad som gick fel i deras senaste förhållande. Du är frånskild - och detta är din andra chans att dejta. Slösa inte bort det. Detta gör sig inte bra för stora konversationer! Om du har denna dejt, så njut av den - håll det lättsamt, ha roligt och lämna ditt ex bestämt i det förflutna.

8. Ge dig själv en paus

Första dejten efter din skilsmässa slutade inte i ett nytt äktenskap? BRA! Ge dig själv en paus, skratta åt livet lite. Vet du hur många gånger folk misslyckas innan det lyckas? Många gånger - låt oss bara hålla det på det! Ha lite kul åt det, ta chansen att ta dig själv mindre allvarligt. Om du rör till det, försök igen. Titta på dig själv som du gör när du tänker på dom misstag du gjorde för 20 år sedan - le!

9. Fråga dina gifta vänner

Fråga dina vänner och kontakter om dom vet någon i en liknande situation då du skulle vilja träffa någon. Dejting efter skilsmässa är en situation många befinner sig i. Det måste finnas någon dom känner som du inte har träffat och dina vänner känner dig tillräckligt bra för att koppla ihop dig med någon som har liknande intressen som du. Om du inte frågar, vet du aldrig vem som är runt hörnet!

Dejting efter skilsmässa låter inte så svårt som du trodde så varför inte prova dina chanser med Next Love? Vi har tusentals framgångshistorier över hela världen och det är därför vi är den främsta dejtingsajten för frånskilda personer - du kan bli vår nästa framgångssaga!