Dejting efter skilsmässa - Att göra & inte göra

Det finns ingen tvekan om att dejta efter en skilsmässa kan vara skrämmande. Det är bara att inse, du trodde förmodligen aldrig att du skulle vara tillbaka i dejtingsvängen, men livet blir inte alltid som planerat och att skiljas är en av dessa svängda kurvar som bevisar den teorin.

Utan tvekan är det många år sedan du senast gick på en dejt med någon ny så du kanske behöver en repetitionskurs om dejting, särskilt om du känner dig sårbar och nervös - vilket är helt normalt. Dejting efter skilsmässa kommer med sin egen uppsättning av oskrivna regler, så låt Next Love ta dig genom reglerna för Att göra & Inte göra vid dejting efter skilsmässa och hjälpa dig längs resan att finna lyckan igen.

Älska dig själv innan du älskar någon annan

Skilsmässa kan lämna dig med känslan av att du saknar självförtroende, särskilt om ditt ex inte fick dig att må bra över dig själv. Du måste påminna dig själv att ditt äktenskap är i det förflutna och vad som är viktigt nu är vad framtiden bär. Om du inte ger dig själv en chans, kommer ingen annan göra det heller - du förtjänar att älska dig själv. Vad som än hände i din tidigare relation bör stanna i det förflutna. Du har gott om positiva egenskaper så fokusera på det de är. Kom ihåg att ingen är perfekt och din framtida nya partner kommer inte att vara perfekt heller!

Gå inte ut med vem som helst!

Det betyder att vara tydlig på den typ av person du vill träffa. När du har lärt dig att älska dig själv, kan du få en bättre uppfattning om vad du uppskattar hos människor runt omkring dig. Gå inte bara ut med vem som helst som är ledig, gå ut med personer som du känner att du kommer att ha saker gemensamt med. Vi har en bättre chans att växa när vi lever med människor som vi strävar efter att vara lika som.

Vet vad du vill

Vissa människor vill träffa massor av människor bara för att ha kul och utforska världen av dejting efter skilsmässa; andra vill ha ett stadigt och seriöst förhållande. Vissa människor vill att hitta sin nya andra halva med avsikt att åter gifta sig i framtiden och en del människor vill bara ha trevligt sällskap. Vet vad du vill ha och se till att den person du funderar på att dejta vill liknande saker.

Berätta för dina barn att du dejtar

Om dom förstås inte är väldigt små, i vilket fall de inte kommer att förstå fullt ut. Men om du har barn och de är i en ålder där de förstår är det en bra idé att vara ärlig och öppen så det inte finns några överraskningar. Kom ihåg att de har gått igenom skilsmässan också. Var beredd på att de kanske inte gillar idén först. Kom ihåg att du har rätt till lycka och faktum är att i själva verket bygger dina barns lycka på det. Många barn är positiva till att deras föräldrar hittar kärleken igen så var inte orolig för att diskutera dejting.

Låtsas inte vara någon annan

Med det menar vi att du bör alltid vara sig själv. Du behöver potentiella nya partners att se dig för den du är så var stolt över den person du är och låt det synas. Om du sätter på en känslomässig mask så kommer det förr eller senare att träda igenom. På samma sätt - vara positiv över livet, och stolt över vem du är. Det är det enda sättet att träffa någon som är riktigt rätt för dig.

Prova online dejting

Om du har funderat över online dejting innan så varför inte prova det? Tusentals människor världen över använder online dejting efter skilsmässa för att söka upp en fantastisk ny partner och det fungerar! Det fina med online dejting är att du kan verkligen peka ut vad du vill ha hos någon, du får se en bild av hur dom ser ut och deras personlighet lyser igenom deras profil. Du har inget att förlora och allt att vinna och du kan bli nästa Next Love succéhistoria när du registrerar dig på vår hemsida !