Kom igång med NextLove

De flesta har inte sin partner hela livet ut. De är mer och mer vanligt att man av olika anledningar byter partner en eller flera gånger.

NextLove är designat för de som har haft sin första partner, men som är på jakt efter sin nästa kärlek. När man har barn kan det vara utmanande att gå på dejt för att också träffa någon som är i samma situation som du. Därför är dejting på nätet ett bra sätt att lära känna någon innnan du väljer vem du faktiskt vill träffa.

Med Nextloves matchning system så kan du enklare träffa någon efter dina sökkriterier. Du kan både använda dig utav ”Min match” funktionen, där du helt enkelt kan välja ”Ja” eller ”Nej” beorende på om du är attraherad utav personen i fråga.

Du kan även söka från personens intressen, plats eller ålder. Ja, helt enkelt det som passar dig bäst. Detta sparar dig tid och energi, och känns bättre än att hitta en dejt bland dina vänners vänner. Och det bästa med NextLove är just att du möter människor i din situation. De flesta kommer från tidigare förhållanden eller äktenskap och många har även barn sedan tidigare. Vilket gör det lättare än att försöka snika in det samtalsämnet på första dejten.

Hos NextLove så är inte målet att endast hitta din nya kärlek. Många här vill träffa nya vänner eller bara någon att prata med. Det kan både vara skönt och tryggt att föra ett samtal med någon som faktiskt är i samma situation som du.

Ju mer information du fyller i på din profil, desto enklare är det för andra att se ifall du kan vara någon intressant som de vill lära känna bättre. Och det vet vi redan att de vill! Det enda du behöver göra är att fylla i ifall du söker efter vänskap eller kärlek, sedan är du igång!