Hur du spenderar din första Nyårsafton utan dina barn

Oavsett hur du ser på det, är en skilsmässa väldigt stressigt och ibland, kan det kännas krossande speciellt för barnen som är inblandade. Under Nyårsafton, kan det vara en stor börda att komma över. Låt Next Love ge dig några tips. Det första du ska komma ihåg är att du är inte ensam. Med 50% av äktenskapen som slutar i skilsmässa finns det miljoner människor, precis som du, som är på väg att inleda Nyårsafton utan sina barn. När du funderar på det, så hjälper det och även om det inte reparerar situationen, är det ändå skönt att veta att du inte är den enda personen som får den där känslan i magen när du tänker på Nyårsafton.

Ha en extra Nyårsafton!

Om du inte kan tänka dig en Nyårsafton utan att titta på när dina barn tittar på fyverkerier med spänning, ha en tidig Nyårsafton så du kan få se deras glädje. På det sättet får du spendera lite av Nyårsafton eller åtminstone festligheterna runt omkring det, med dina små. Gör Nyårsafton på samma sätt som du skulle gjort vanligtvis, bjud in familjemedlemmar och goda vänner. Laga en god Nyårsmiddag med massor av tillbehör och servera en gigantisk efterrätt! Bara njut av en hel dag med dina barn så vet du att du har firat något speciellt med dom. nyttårsafton singel

Åk iväg!

Vissa utnyttjar situationen till något positivt. Du skulle kunna planera en semester - besöka något ställe du aldrig besökt tidigare. Åk med en singelkompis eller annan skild och se lite av världen som du aldrig upplevt tidigare. Har du någonsin firat Nyårsafton i solen? Res till något exotiskt ställe om din budget tillåter det och fira Nyårsafton vid en pool med en färgrik cocktail. Vi lovar att det här tar udden av att inte vara med sina barn!

Hitta likasinnade vänner

Om din budget inte tillåter det och du har en grupp vänner i samma läge, använd den här tiden till att vara tillsammans och vara med varandra. Ett problem som delas är ett löst problem eller hur man säger. Så om du känner dig lite matt över idéen att inte vara med dina barn - var med andra i samma situation och ha er egen Nyårsafton tillsammans. Det viktiga är att inte vara ensam. Så, sätt igång den där Nyårsmiddagen, ta fram roliga spel och planera en hel dag ägnad åt mat, drinkar och roligheter!

Planera i förväg

Något som också är viktigt är att planera i förväg. Om du inte har dina barn se till att du inte får höra det bara en vecka i förväg. Ni kanske roterar, ett år med och ett år utan, så om du vet att du inte har dina barn, lämna inte planeringen till sista minuten därför att det kommer du få panik av! Om dina barn är gamla nog, borde du prata med dom om det. Kom överens med ditt ex att på den specifika dagen kommer du att ha kontakt med dina barn, oavsett om det är ett telefonsamtal, Face Time eller Skype. Det är viktigt för dina barn att veta att du tänker på dom och tvärtom. Boka in en tid så det inte finns några missförstånd!

Se det positiva

Självklart, finns det fördelar med att ha en Nyårsafton utan barn - det blir ingen röra till att börja med! Du kan ligga i sängen så länge du vill, du får TV:n för dig själv, du kan ha ett väldigt långt bad med doftljus och din musik på! Du kan även öppna bubbel och sjunka ner i soffan senare utan att städa upp efter lunchen. Kom ihåg att Nyårsafton ofta slutar med gräl så du kommer åtminstone inte att ha det att hantera! Faktum är att du skulle kunna använda Nyårsafton som en dag bara för dig - där du fullständigt skämmer bort dig själv med lyxiga gåvor och lovar att ta det lugnt. Du kan göra det du vill göra, när du vill göra det! Om du är singel - kan du använda tiden till att komma online på Next Love och hitta någon att fira nästa års Nyårsafton med?